REJTÉLY-MISZTIKA

Ettől szívsokkot kapsz! - 10 szaftos tény a pogány szexuális szertartásokról

A modern pogányság egy olyan vallási mozgalom, amely a régi népi valláson alapszik, de a boszorkányok vallásának is mondják. Nincs doktrínája, és gyakran magába foglalja a természeti világ és az istenek imádatát. A modern pogányok közé tartoznak a wiccák, druidák és a sámánok is. Nos, a pogányok teljesen másképp látják az életet, így tehát a szexet is, így most meglepő dolgokat tudhatsz meg a szexhez való hozzáállásukról!

Amikor a legtöbb ember meghallja a „pogány rituálé” kifejezést, mindjárt sötét, bűnös dolgokra asszociálnak. Pontosan mi történik egy ilyen szertartás alatt? Meg fogsz lepődni a következő 10 tényen, hogy miként állnak a pogányok szexhez:

A közösülés nem túl gyakori a modern pogány rituálékban

Annak ellenére, hogy sokan mit gondolnak, a pogányok általában nem vesznek részt csoportos közösülésen és maga a szex sem központi elem a szertartásaikban. Való igaz, hogy sok csoport végzi meztelenül a rituáléit, de nem intim célokból. Persze vannak alkalmak, amikor megtörténik a „rituális intimitás” szexmágia céljából. A szexet eszközként használják az isten és istennő egyesülésének szimbolizálására, az energia növelésére és a varázslat felerősítésére.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL