REJTÉLY-MISZTIKA

Észbontó ez a 9 történelmi egybeesés, ami jó példa arra, hogy nincsenek véletlenek

Biztos hallottál már Te is a szinkronicitásról, hogy nincs véletlenek, mindennek oka van és ok, okozatot von maga után. Ez a 9 sokkoló történelmi egybeesés pontosan ezt tűnik igazolni vagy csak a fantáziánkat etetjük velük? Nem több, mint konspirációs teóriák vagy nyugodtan hihetünk abban, hogy létezik valamiféle sors?

.

9. Tamerlane megátkozta Sztálint

A 14. században élt Tamerlane, az ázsiai hadúr, aki hihetetlen katonai taktikája révén hatalmas területeket vont ellenőrzése alá, ám ez 17 millió ember életét követelte. 1941-ben Sztálin megbízott egy csapat régészt azzal, hogy nyissák fel a sírját, ami a mai Üzbegisztán területén található. A régészek felnyitották a sírt és ezt a feliratot találták: "Aki felnyitja a síromat, egy nálam is szörnyűbb támadót szabadít a világra!" Erre mit ad Isten, pár órával ezután Németország megtámadta a Szovjetuniót…

Sztálin elrendelte 1942-ben, hogy Tamerlane maradványait vigyék vissza szépen a sírjába. Na, tessék, ezután a német hadsereg megadta magát Sztálingrádnál, ami a második világháború egyik fordulópontja volt.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL