Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Ennek tudatában menj úszni vagy hajókázni! - 8 állítólagos víz alatti ufóbázis

Szerző:
Szabó Anna
Talán nem is az égben kell keresni az ufókat, hanem itt a Földön, méghozzá a legkézenfekvőbb helyeken, ahol elbújhatnak: a víz alatt. Rengeteg beszámoló érkezett arról, hogy furcsa jelenségeket láttak a tengereknél, de még a tavaknál is. Ennyi erővel, talán a tőled legközelebb található tóban is lehet víz alatti ufóbázis.

Izgalmas belegondolni abba, mi van akkor, ha csakugyan létezik ez a 8 állítólagos víz alatti ufóbázis:

6. Furcsa fények és hangok Puerto Ricóban

Puerto Rico szigetén számos beszámoló készült az ufó-észlelésekről, különösen az északkeleti partvidékén, ahol évek óta furcsa járműveket láttak a vízből előbukkanni és eltűnni. Az USA haditengerészete is erősen jelen van a szigeten, és a helyiek és az amerikai emigránsok egyaránt elmondják, hogy az amerikai hadsereg legalább figyeli a furcsa tevékenységet a part menti vizeken. Tapasztalt ufológus és kutató, Nick Redfern nemrégiben mesélt egy ex-polgári védelmi alkalmazottról, aki furcsa mesterségnek volt szemtanúja, ami a puerto ricó-i partvidék vizéből bukkant elő. Egy másik beszámoló is érkezett Redfernhez egy helyi rendőrtől, aki kijelentette, hogy az amerikai haditengerészet jelentős időt töltött egy víz alatti vízi jármű nyomon követésével a sziget északkeleti partja mentén.

Érdekes, hogy az 1980-as évek végén Ponce-ban egy puerto ricó-i városban a helyi lakosok panaszkodtak a hatóságoknak, hogy hangos dübörgést hallhattak, amely mintha a föld alól jött volna.
 

rejtély misztika ufo idegenek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL