REJTÉLY-MISZTIKA

Ennek a 4+1 embernek hátborzongató, természetfeletti élményben volt része

Tanuljatok a külföldi közösségi oldal felhasználóinak tapasztalataiból. Nem szabad meggondolatlanul, hitetlenül, elegendő tudás nélkül játszani az okkult világgal. Ahogy a szellemeket is tiszteletben kell tartani. Ennek a 4+1 embernek igazán félelmetes élményben volt része!

A Reddit közösségi oldal felhasználói osztották meg tapasztalataikat:

A család nem tudott elmenekülni a paranormális tevékenység elől

saxy-french-horn-től:

A nővérem tényleg okkult dolgokkal, boszorkánysággal foglalkozik. Körülbelül abban az időben, amikor belekezdett, a házunk hihetetlenül hátborzongató hellyé vált.
Láttuk, hogy a dolgok maguktól mozognak. Senki sem akart egyedül lenni otthon. Senki sem akart éjjel a nappaliban lenni. Eleinte a házat és a földet hibáztathattuk. Aztán nem egyszer elköltöztünk, de a jelenségek folytatódtak.

Amikor visszaköltöztünk az Egyesült Államokba (anyám és nővérem hat héttel a többiek előtt távoztak, hogy új házat válasszanak, míg apámmal, és az öcsémmel kitakarítottunk a régi házat. Dobogást hallottunk a nővérem szobájából. Az ablakok és az ajtók önmaguktól kinyíltak és csukódtak be (holott nem volt szél).

Amikor a nővérem végre kiköltözött a következő házunkból, és kitakarítottuk a szobáját, mindennek vége lett. Bármi is volt, a nővéremhez volt kötve.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL