REJTÉLY-MISZTIKA

Egy tinédzser kísérteties szelfit lőtt magáról - 5 szellemekkel történt incidens, amiket azóta is emlegetnek

Egy műsorvezető annyira retteg a szellemektől, hogy egyszer nem volt hajlandó a saját mosdóját használni. Egy szellemvadász pedig bizonyítékot kért a szellemektől és meg is kapta. Te is eldobod az agyadat ettől az 5 szellemtörténettől.

Van valami sokkoló ebben az 5 szellemtörténetben: 

Az Egyesült Királyság legkísértetiesebb otthona?

Egy szerény, három hálószobás házat, ahol állítólag a szellemek egy kislányt felrángattak az emeletre, és majdnem megfojtották a függönyök, a megye legkísértetesebb házaként tartják számon.

Szellemvadászok azt állítják, hogy a yorkshire-i 30 East Drive ad otthont a világ egyik legerőszakosabb poltergeistjének, akit Pontefract fekete szerzeteseként ismernek.

A legenda szerint egy 17. századi szerzetest felakasztottak a közelben egy fiatal lány bántalmazása és meggyilkolása miatt – de azt is állítják, hogy a hívő testvérét tévedésből ölték meg.

Az üresen álló, 50-es évek stílusú otthonban, amelynek falain még mindig a hetvenes évek sztárjai, Osmondék poszterei lógnak, a Pritchard család egykori lakóit terrorizálták, mikor 1966-ban odaköltöztek.

Az akkor 12 éves Diane Pritchardot felrángatták a hálószobájába, és majdnem megfojtották a függönyei – állította a család.

A rokonok azt is elmondják, hogy láttak kesztyűt tapsolni a levegőben.

forrás 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL