Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Egy atombomba felrobban és az éhezés hajnala köszönt ránk - Nostradamus jóslatai a 2022-es évre

Szerző:
Szabó Anna
Michel de Nostredame, ismertebb nevén „Nostradamus” francia asztrológus, orvos és jó hírű látnok volt, aki leginkább A próféciák című könyvéről ismert, amely 942 költői négysoros versekből áll, amelyek állítólag a jövőbeli eseményeket jósolják meg. Tehát a következő év felé haladva a kérdés az: mit jósolt Nostradamus a 2022-es évre?

Nostradamus jóslatai egyes években meglehetősen pontosak voltak, és a legtöbbjük meglehetősen negatív volt. Még a világtörténelem legnagyobb eseményeit is megjövendölte, beleértve a háborúkat, természeti csapásokat, gyilkosságokat és a jelentősebb támadásokat.

Megjósolta Adolf Hitler felemelkedését, a nagy londoni tűzvészt, John F. Kennedy volt amerikai elnök meggyilkolását és a szeptember 11-i terrortámadásokat, hogy csak néhányat említsünk.

A jóslatok azonban még nem értek véget, és állítólag elérik a 3797-et. Bár rendkívül ijesztő tudni ezeket a jóslatokat, nem tagadhatjuk, hogy ennek ismerete mindannyiunkat érdekel. Tehát a következő év felé haladva a kérdés az: mit jósolt Nostradamus 2022-re?

 

1. Meteorcsapás és aszteroidazápor

Mindannyian 2021 óta hallunk a bolygónk felé közelítő meteorokról, és 2022-ben ez valóban sok kárt okozhat. Írt egy hosszú szikranyomról az égen, amely tűzből készült. Ez nem csak azt jelentené, hogy egy aszteroida csapódhat a Földbe, hanem az óceánban is remegést okozna, ami szökőárhoz vezethet, ami földrengésekhez is előidézhet.

 

rejtély misztika nostradamus
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL