REJTÉLY-MISZTIKA

Egy anya hátborzongató képet készített halott dédnagyanyjáról - 5 szellemtörténet, ami felborzolja a kedélyeidet

Egy diák hátborzongató fotóján egy szellemfigura látható és egy szellemvadásznak is sikerült megörökítenie a halott nő szellemét, aki egy kocsmát terrorizál. Te is könnyen sokkhatás alá kerülhetsz, miután megismerted ennek az 5 embernek a szellemekkel kapcsolatos beszámolóját.

Sokaknál kiverte a biztosítékot ez az 5 szellemsztori:

Egy diák hátborzongató fotóján egy szellemfigura látható

Egy ápolónövendék egy szellemfigurát örökített meg, aki a karosszékében ül, és szerinte egy korábbi bérlő lehet, aki meghalt a házban.

Rebecca Keast egyik éjjel már hallott furcsa hangokat, amikor Gilly kutyája hajnali 2-kor hirtelen felébredt, és ugatni kezdett a székre.

Amikor a tévé is elkezdett szólni, a 24 éves lány készített két fotót.

Döbbenten vette észre, hogy az egyik fotón egy férfi alakja látható az ülésen, míg a másik képen nem.

Szomszédjai később bevallották, hogy paranormális jelenségek nyomozóit kellett hívniuk a kísérteties események miatt.

A Hampshire állambeli Portsmouthban élő Rebecca teraszos nyaralója korábban egy átjárón keresztül össze volt illesztve a szomszédos házzal, és az előző bérlő mindkét ingatlanhoz hozzáfért, de állítólag Rebecca házában halt meg.

Úgy véli, a kísérteties alak vagy az elhunyt bérlő, vagy az apja, Simon szelleme, aki meg akarja védeni őt. 44 évesen halt meg szívrohamban, 2012-ben.

Rebecca így nyilatkozott: "Amióta itt élek, éreztem, hogy egy férfi figyel rám. Úgy érzem, megpróbál kapcsolatba lépni velem, és csak akkor hallok és látok dolgokat, ha egyedül vagyok.”

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL