REJTÉLY-MISZTIKA

Ebből a 3 jelből megtudhatod, hogy volt-e már korábbi életed

A reinkarnáció számos hitrendszer alapja a világon. Fogalma egyszerű: amikor te meghalsz akkor valaki vagy valami újjászületik. Néha te magad is újjászületsz, amíg el nem érsz egy magasabb tudatállapotot, amelynek lényege vallásonként eltérő lehet, akárcsak az, hogy emberi vagy állati formában. Annyi bizonyos, hogy többször is újjászülethetsz. Mutatunk 3 jelet, amiből rögtön kiderül, hogy te vajon már reinkarnálódtál-e!

.

 

 

1. Figyelemreméltó vagy ismétlődő anyajegyek

Számos olyan buddhista családnál van az, hogy a halottaikon megjelenik egy sötét folt egy bizonyos területen, ami később anyajegy lesz, mikor reinkarnálódtak. Ez lehetővé teszi a családtagoknak, hogy idővel felismerhessék egymást és újra kapcsolatba léphessenek.

Két kutató, Jim Tucker és Jürgen Keil professzorok tanulmányozták a reinkarnáció megjelenéseit Mianmarban. Akadt e tekintetben egy kiemelkedő fiú, Z, aki úgy született, hogy ugyanott volt anyajegye, ahol előzőleg a nagyapjának volt. 11 hónapra a halála után született meg a fiú és mindenki úgy tartja, hogy a fiúban született ujjá.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL