REJTÉLY-MISZTIKA

Csalódás! Ez az 5 paranormális sztori sajnos kamu, pedig sokan elhittük őket!

Már régóta keringenek a neten ezek a hihetetlenül izgalmas és érdekfeszítő paranormális történetek, amelyek sok kérdést vetnek fel, de mégis azt a benyomást keltik, hogy igenis létezik a természetfeletti. Lehet, hogy valóban létezik, csak éppen nem ebben az az 5 esetben!

Csalódás, de sajnos nem valódi ez az 5 paranormális sztori:

Dufferin figyelmeztetése

Lord Dufferin [1826-1902], egy nagyon sikeres angol diplomata volt. Dufferin és felesége egy barátjának otthonában szálltak meg, mikor Írországban nyaraltak. Egy éjszaka, Dufferin egy furcsa embert látott, aki koporsót cipelt a ház kertjében. A férfi felemelte a fejét, és közvetlenül Dufferinre nézett. A férfi arca annyira leírhatatlanul csúnya volt. Évekkel később Lord Dufferin, aki Anglia francia nagykövete volt, a Párizsi Grand Hotelben diplomáciai fogadásra várakozott. A liftnél ugyanazzal a csúnya emberrel találkozott. Nem szállt be, hanem elment megkérdezni a recepción ki az a személy. A következő pillanatban a lift leszakadt és azok, akik benne voltak, meghaltak. Bár Dufferin semmit sem tudott meg a férfiról, de tulajdonképpen megmentette az életét.

Ezzel a sztorival csak az a baj, hogy Lord Dufferin életében csak egy ismert liftes meghibásodás történt Párizsban, amelynek során emberek haltak meg. 1888. február 24-én a Grand Hotelben történt és a kortárs beszámolók nem említik, hogy aznap Lord Dufferin a közelben lett volna.
  

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL