REJTÉLY-MISZTIKA

Buzz Aldrin is bevallotta, hogy ufót látott az Apollo 11-en repülve - 5 megdöbbentő UFO-találkozás

A legendás űrhajós, Buzz Aldrin elmondása szerint egy azonosítatlan repülő tárgyat látott az Apollo 11 repülése során. De az ő beszámolóján kívül van négy másik találkozás is az idegenekkel, amelyekről felvételek is készültek. Persze, csak ha hihetünk a szemünknek.

Vajon csakugyan idegenekkel találkozták az alábbi 5 esetben?

Igaziak vagy sem a roswelli ufóról készült felvételek?

Még 2014-ben mutatták be a nagyközönségnek a híres roswelli incidens során a Földre zuhant „ufókat”.

Az idegenről készült képeket állítólag Bernerd A. Ray geológus készítette, aki az új-mexikói Roswell körüli sivatagban dolgozott 1947-ben – abban az évben, amikor egy titokzatos hajó a Földre zuhant.

A képeket több mint fél évszázadig elzárva tartották, de állítólag Ray padlásán megtalálták őket. Anthony Bragalia, egy UFO-kutató a képek hitelességének megállapításán dolgozik.
Azt mondta: „Ez a humanoid nem egy torz személy, nem múmia, próbabábu, majom vagy halott katona. Nem olyan lény, amely a Földről származna."

Nick Pope, aki UFO-nyomozóként dolgozott a brit védelmi minisztériumban, azt mondta, hogy látta az egyik képet, bár nem tudta biztosra venni, hogy hamisak. Szerinte vitathatatlan az 1947-es roswelli incidens, hogy valami lezuhant, de szerinte a magyarázatot a bolygón belül kell keresni. „Valószínűleg egy titkos prototípus repülőgép vagy rakéta zuhant le."

Sokan hamisítványnak minősítettek a képeket, mások viszont hisznek a szemüknek.

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL