REJTÉLY-MISZTIKA

Baba Vanga 2021-es jóslatai: cunamik, világvége és felfedezik a rák ellenszerét az idén

Baba Vangát sokan a legjelentősebb, legtehetségesebb jósként tisztelik Nostradamus óta. Ahogy az lenni szokott, sajnos az idei évre sem jósolt túl sok jó dolgot, úgyhogy reméljük, nem kell megérnünk, hogy ezek az események bekövetkezzenek. Kivéve egyet!

Baba Vanga hívei úgy vélik, hogy a bolgár misztikus 1996-os halála előtt számos világszintű eseményt jósolt meg, például az ISIS térnyerését és a 2001. szeptember 11-i terrortámadást New York ellen. Baba Vanga 1911-ben született Észak-Macedóniában, Vangeliya Pandeva Gushterova néven, bár élete nagy részét Bulgáriában töltötte. Élete során ismertségre tett szert annak köszönhetően, hogy állítólag képes volt belelátni a jövőbe és kommunikálni a halottakkal.

A gyermekkorából származó beszámolók szerint fizikai látását a jövő látásának képességére cserélte, miután találkozott egy angyallal.

A Weiser Field Guide to Paranormal című könyvében Judith Joyce író elmondta, hogy az emberek előszeretettel léptek kapcsolatba Vangával, hogy többet tudjanak meg a jövőjükről.

Íme, egy részlet a könyvből: "Baba Vanga soha nem írt egyetlen könyvet sem, de sok könyvet írtak róla, képességeiről és jövendöléseiről.

Azt állította, hogy láthatatlan lényektől kapott információkat, és azt mondta, hogyha valaki előtte áll, akkor az elejétől a végéig látja az illető életét, mintha film lenne.

Baba Vanga arra kérte a látogatókat, hogy adjanak neki egy kockacukrot, amelyet aztán kristályként használt az energia összpontosítására és az információk fogadására."

Az ő hírneve állítólag még a kommunista vezetők figyelmét is felkeltette és a pletyka szerint maga Leonid Brezsnyev szovjet vezető is többször konzultált a médiummal.

De lássuk, mit jósolt Baba Vanga 2021-re:

1. Szökőárok és természeti kataklizmák az új évben

A Baba Vanga egyik legaggasztóbb előrejelzése egy katasztrofális szökőár, amely Ázsiát sújtja.

A Vanga állítólag először 2004-ben figyelmeztette a világot a halálos szökőárra, amely több mint 220.000 embert ölt meg Délkelet-Ázsiában. Egy ehhez hasonlót 2020-ra jósolt, de szerencsére nem következett be.

Ezután állítólag a jövőben újabb hasonló kataklizmákra számíthatunk, mint amilyenek a földrengések és meteoritcsapások.

2. Megérkezik a világvége 2021-ben?

Baba Vanga azt jósolta, hogy a jövőben "három óriás" és egy "erős sárkány" fogja meg a világot.

Bár hihetetlenül homályos, sokan úgy vélik, hogy a vak misztikus tudta, hogy mikor fog véget érni a világ.

Azt mondta: "Olyan pusztító eseményeknek vagyunk tanúi, amelyek megváltoztatják az emberiség életét és sorsát."

Vanga hívei azt mondják, a misztikus becslései szerint legalább a világvége nem várható az 5079-es év előtt.

3. Végre feltalálják a rák ellenszerét

A Baba Vanga egyik pozitív jóslata a rák gyógyításának felfedezése.

Bár nem pontosította, hogy ez a gyógyszer mikor érkezik meg, de azt mondta, hogy ez a 21. század elején fog bekövetkezni.

A misztikus azt mondta: "A 21. század elején az emberiség megszabadul a ráktól. Eljön az a nap, amikor a rákot vasláncok kötik meg."

Lehet, hogy 2021 lesz az az év, amikor a tudósok végre komoly áttörést érnek el a rák kezelésében?

Hinni kellene a Baba Vanga próféciákban?

A legtöbb szkeptikus egyetért abban, hogy nagyon kevés bizonyíték támasztja alá Baba Vanga prófétai erejét.

Habár követői azt állítják, hogy 85% -os sikert aratott jóslataival, ezekről a jövendölésekről nincs igazi írásos feljegyzés.

Következésképpen ezeknek a jóslatoknak az érvényességét nem lehet ellenőrizni, és egy 2012-es vizsgálat megállapította, hogy sokakat orosz trollkodók írtak, és nem a vak misztikus.

A Skeptics.com weboldal például a következőket állítja: "Vanga írástudatlan vagy félig írni-olvasni tudó ember volt, és nyilvánvalóan maga sem írt könyveket, így a bolgár kormány által finanszírozott munkatársak megörökítették állítólagos szavait.”

A Vanga által idézett jóslatok mind úgy tűnik, hogy apokaliptikus elképzelések csupán, különösen Európa jövőjével kapcsolatok, sőt a Marssal is, ahol 3005-ben háború fog kitörni és megváltoztatni a bolygó pályáját.

Volt még egy pozitív jóslata, miszerint 2028-ban az emberiség a Vénuszra repül, hogy új energiaforrásokat keressen - biztos nem látta a bolygó mérgező és maró légkörét -, és hogy 2130-ra a civilizációk a víz alatt fognak élni az idegenek segítségének köszönhetően.


forrás
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL