REJTÉLY-MISZTIKA

UFO-t vizsgált a pilóta, akinél később a sugárzás szívelégtelenséget okozott – 5 aggasztó beszámoló

Egy amerikai pilóta megnyert egy pert, amelyben azt kérte, hogy a katonai egészségügyi vezetők fizessenek egy olyan betegség kezeléséért, amelyet állítólag egy UFO-találkozás okozott. Meg is nyerte a pert. De nemcsak az ő története aggasztó, hanem a másik 4 is, amelyek ugyancsak azt sugallják: igenis léteznek idegenek.

Ha hihetünk a következő 5 beszámolóban, akkor ufók tényleg léteznek és akár veszélyesek is lehetnek: 

Chilei UFO: A kormány megerősítette, hogy a rejtélyes tárgyat NEM ember készítette

Az ország kormánya szerint a Chilében észlelt UFO „nem ember által készített tárgy”.

A tisztviselők az alapos nyomozás befejezése után nyilvánosságra hozták a felvételt, és egy jelentésben közölték, hogy a rejtélyes tárgyat nem ismerik fel.
Megerősítették, hogy a képen látható ezüstkorong körülbelül 10 méter átmérőjű volt, és olyan függőleges, illetve vízszintes mozgásokat hajt végre, amelyekre más repülőgépek nem képesek a chilei jelentések szerint.

Kezdetben úgy döntöttek, hogy titokban tartják a felvételt, mert féltek, hogy nevetségessé válnak, de később megmutatták az egyik főnöküknek, aki ragaszkodott ahhoz, hogy 2014 februárjában küldjenek másolatokat a CEFAA-nak, amely megerősítette: "Ez nem egy időjárási jelenség vagy más ismert tárgy, amelyet ember alkotott."

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL