Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

UFO-t vizsgált a pilóta, akinél később a sugárzás szívelégtelenséget okozott – 5 aggasztó beszámoló

Szerző:
Szabó Anna
Egy amerikai pilóta megnyert egy pert, amelyben azt kérte, hogy a katonai egészségügyi vezetők fizessenek egy olyan betegség kezeléséért, amelyet állítólag egy UFO-találkozás okozott. Meg is nyerte a pert. De nemcsak az ő története aggasztó, hanem a másik 4 is, amelyek ugyancsak azt sugallják: igenis léteznek idegenek.

Ha hihetünk a következő 5 beszámolóban, akkor ufók tényleg léteznek és akár veszélyesek is lehetnek: 

Chilei UFO: A kormány megerősítette, hogy a rejtélyes tárgyat NEM ember készítette

Az ország kormánya szerint a Chilében észlelt UFO „nem ember által készített tárgy”.

A tisztviselők az alapos nyomozás befejezése után nyilvánosságra hozták a felvételt, és egy jelentésben közölték, hogy a rejtélyes tárgyat nem ismerik fel.
Megerősítették, hogy a képen látható ezüstkorong körülbelül 10 méter átmérőjű volt, és olyan függőleges, illetve vízszintes mozgásokat hajt végre, amelyekre más repülőgépek nem képesek a chilei jelentések szerint.

Kezdetben úgy döntöttek, hogy titokban tartják a felvételt, mert féltek, hogy nevetségessé válnak, de később megmutatták az egyik főnöküknek, aki ragaszkodott ahhoz, hogy 2014 februárjában küldjenek másolatokat a CEFAA-nak, amely megerősítette: "Ez nem egy időjárási jelenség vagy más ismert tárgy, amelyet ember alkotott."

forrás

rejtély misztika ufo idegenek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL