REJTÉLY-MISZTIKA

„A dolog úgy repült, mintha nem létezne gravitáció.” - Az 5 legmeggyőzőbb UFO-észlelés a világon

Egy jelentésből kiderül, hogy a brit védelmi szakértők közel fél évszázadon át próbálták elfogni az idegeneket, hogy azok technológiáját felhasználva lopakodó bombázókat és szuperfegyvereket készítsenek. Abból szemezve kerül bemutatásra az 5 legmeggyőzőbb UFO-beszámoló:

Az Ismeretlen légifenoménák jelentés, amely három nyilvánosságra hozott fájl része, azt állítja, hogy a RAF „különösen érdekelt minden olyan új technológia iránt, amely hasznos lehet a programjaik számára. . . A meghajtás, a lopakodás és minden új elektromágneses technológia különösen érdekes. ”

1947 és 1997 között titokban futott a Honvédelmi Minisztérium projektje, amely nyomon követte és összegyűjtötte az UFO -kkal kapcsolatos bizonyítékokat, míg egy külön részleg feladata volt a jelentések leleplezése és a közvéleménynek az idegen látogatók eszméjébe vetett hitének minimalizálása.

Minden bizonnyal az „idegen űrhajók megfigyelésének” többsége kóbor meteorológiai léggömböknek, felhőknek, meteoroknak és más természeti jelenségeknek tulajdonítható.

De van néhány olyan észrevétel, amelyet nem lehet ilyen könnyen megmagyarázni.

Íme, minden idők öt legmeggyőzőbb UFO -észlelése:

 

A Nimitz találkozás

Egy videó egy 2004-es találkozót mutat be San Diego közelében, két Navy F/A-18F vadászgép és egy ismeretlen tárgy között. Az amerikai védelmi minisztérium egyik programja adta ki.

2004 novemberében két amerikai haditengerészeti FA/18 Hornet rutinos kiképző küldetésen vett részt az USS Nimitz -től, 100 mérföldre a Csendes-óceánon San Diegótól.
A U.S.S. Princeton cirkálóból érkezett rádióhívás elvezette a pilótákat egy rendellenes radarrajz helyszínére.

Eleinte a pilóták, Fravor és Jim Slaight hadnagyok, nem láttak semmi figyelemre méltót.

Aztán messze alattuk, és csak mintegy 50 méterrel a hullámok felett egy ovális alakú, 40 láb hosszú és fehéres színű tárgyat pillantottak meg.

Fravor parancsnok a repülőgép felé vette az irányt, de az hirtelen sebességet változtatott. „Még soha nem láttam valamit így felgyorsulni.” - mondta egy későbbi interjúban. Azt mondta, "elég furcsa volt".

„Fogalmam sincs, mit láttam.” -mondta később Fravor parancsnok. –„Nem volt farka, szárnya vagy forgórésze, és felülmúlta az F-18-asokat.”
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL