REJTÉLY-MISZTIKA

9 történet olyanokról, akiket elraboltak az idegenek - állítólag a hadsereg keze is benne volt

8 ember beszámolójában közös pontnak számít az elrablás, illetve az, hogy valamiképpen részt vett bennük a hadsereg is. Tudomásuk volt az elrablásról vagy a történetek mesélői azt sugallják, hogy tulajdonképpen összedolgoztak az idegenekkel. A 9. történet érdekessége az, hogy abban az esetben az illető önként kereste a kapcsolatot az idegenekkel a hadsereg szolgálatában.

Nem lehet egyértelműen bizonyítani a következő történeteket, de ugyanakkor cáfolni sem tudták teljesen őket azok, akik megpróbálkoztak vele:

Betty és Barney Hill

Betty és Barney Hill 1961 szeptemberében a távoli New Hampshire-en keresztül hazafelé tartott, amikor Barney azonnal észrevette, hogy minden mozdulatukat fény követi. Amikor végre hazaértek, a pár érezte, hogy kiesett valamennyi idő az életükből. Az ő esetük az egyik első nagy nyilvánosságot kapott idegenrablás a modern történelemben. A mai napig terjedelmes bizonyítékok állnak rendelkezésre ebben az ügyben, és nem lehet könnyen megcáfolni. Barney felidézte a regresszió során „a vörös hajú íreket” és azt, hogy az egyik „úgy néz ki, mint egy német náci”. Betty-nek egy távoli csillagtérképet is mutattak arról, honnan jöttek.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL