REJTÉLY-MISZTIKA

9 történet olyanokról, akiket elraboltak az idegenek - állítólag a hadsereg keze is benne volt

8 ember beszámolójában közös pontnak számít az elrablás, illetve az, hogy valamiképpen részt vett bennük a hadsereg is. Tudomásuk volt az elrablásról vagy a történetek mesélői azt sugallják, hogy tulajdonképpen összedolgoztak az idegenekkel. A 9. történet érdekessége az, hogy abban az esetben az illető önként kereste a kapcsolatot az idegenekkel a hadsereg szolgálatában.

Nem lehet egyértelműen bizonyítani a következő történeteket, de ugyanakkor cáfolni sem tudták teljesen őket azok, akik megpróbálkoztak vele:

Linda Napolitano (más néven Linda Cortile)

Linda hirtelen felébredt az ágya fölött, és furcsa alakokat látott a levitáció során. Egyszer egy jármű fedélzetén orvosi elemzésnek és idegen kísérleteknek vetették alá különböző lények, és néhány emberszerű lény. Ahogy a beszámolója később felkeltette a figyelmet, két férfi jelentkezett „tanúként”, akik végül többször is elvitték és kihallgatták, ami arra késztette Napolitanót, hogy elhiggye: próbálják eltitkolni az ügyét. Walter H. Andrus, a MUFON alapítója, majd igazgatója Napolitano történetét „az idegenek által elkövetett emberrablás határozottan hiteles esetének” tartotta.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL