REJTÉLY-MISZTIKA

9 történet olyanokról, akiket elraboltak az idegenek - állítólag a hadsereg keze is benne volt

8 ember beszámolójában közös pontnak számít az elrablás, illetve az, hogy valamiképpen részt vett bennük a hadsereg is. Tudomásuk volt az elrablásról vagy a történetek mesélői azt sugallják, hogy tulajdonképpen összedolgoztak az idegenekkel. A 9. történet érdekessége az, hogy abban az esetben az illető önként kereste a kapcsolatot az idegenekkel a hadsereg szolgálatában.

Nem lehet egyértelműen bizonyítani a következő történeteket, de ugyanakkor cáfolni sem tudták teljesen őket azok, akik megpróbálkoztak vele:

Melinda Leslie

Melinda Leslie egyfajta médium. Az 1990-es évek elején Leslie és két barátja egymástól függetlenül hipnoterápia alá került, miután felfedezték, hogy egy kaliforniai út során kiesett némi idő. Mindegyikük hasonló élményekre emlékezett, többek között arra, hogy földönkívüliek vizsgálták meg őket olyasvalakivel, aki tengeri egyenruhába öltözött, és a földönkívüliekkel együtt dolgozott. Leslie azt mondta, hogy a katonaság „nem egy újabb elrabolt volt, csak ott volt, és figyelte…” Melinda Leslie, mint sokan mások, megpróbálja napvilágra hozni tapasztalatait, remélve, hogy több tanúvallomás megnyithatja az utat a titkos akták nyilvánosságra hozatala felé.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL