Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

8 szellem horrorfilmbe illő háttértörténettel – Nem csoda, hogy itt ragadtak!

Szerző:
Szabó Anna
Azt mondják, hogy néha azért ragadnak itt a szellemek, mert bevégezetlen dolguk van, netán erőszakos vagy éppen hirtelen halált haltak. Ha ez igaz, akkor nem lehet meglepő, hogy ez a 8 szellem elvileg itt ragadt, ugyanis igazán horror filmbe illő történettel rendelkeznek.

Simán készülhetne horror film, ebből a 8 szellemtörténetből:

A new orleans-i kolbászgyáros szelleme

Az 1800-as években egy szorgalmas fiatal pár Németországból New Orleansba költözött és kolbászgyárat alapított. A kolbászuk finom volt, de idővel a kapcsolatuk megromlott. A férj talált magának fiatalabb szeretőt, de addig nem lehettek igazán együtt, amíg a feleség a képben volt.

Egyik este a férfi bezárta az üzletet, és elindult a hátsó szobába, ahol a felesége kolbászt készített. Odakúszott a háta mögé, és zsinórral megfojtotta. Ami a testet illeti… az ügyfelek észrevették a kolbász minőségének romlását. Az egyik vásárló egy kis aranygyűrűt talált a kolbászában, és - rájött, hogy a hetek óta eltűnt feleségé lehet és értesítette a rendőrséget.

A rendőrség a szoba sarkában összebújva találta a férfit, aki sikoltozott. Azt állította, hogy felesége szelleme előbújt a húsdarálóból. A hátralévő napjait egy diliházban töltötte, de még ott sem talált békét a kísértet elől. A mai napig vannak olyan hírek, amelyek szerint egy furcsa nő kísért az Old Hans Mueller Rezidencián, ahol az események történtek.
 

szellem szellemek rejtély misztika történelem
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL