REJTÉLY-MISZTIKA

8 szellem horrorfilmbe illő háttértörténettel – Nem csoda, hogy itt ragadtak!

Azt mondják, hogy néha azért ragadnak itt a szellemek, mert bevégezetlen dolguk van, netán erőszakos vagy éppen hirtelen halált haltak. Ha ez igaz, akkor nem lehet meglepő, hogy ez a 8 szellem elvileg itt ragadt, ugyanis igazán horror filmbe illő történettel rendelkeznek.

Simán készülhetne horror film, ebből a 8 szellemtörténetből:

A Villisca-i baltás ház pontosan olyan, amilyennek hangzik

1912. június 11-én brutális esemény történt az iowai Villiscában. A Moore család nyugodtan aludt, amikor egy ismeretlen személy megölte Joe Moore-t és feleségét, Sarah-t, továbbá a négy gyermeküket.

Mi több, a tettes ezután fejszével véres péppé verte a testek fejét. Ezután ruhákkal letakarta a véres fejeket, hasonló módon letakart minden tükröt és üvegdarabot, és lemosta a kezéről a vért.

Az esetet soha nem oldották meg, de az egyik elmélet szerint kapcsolódik számos más fejszés gyilkossághoz, amelyek az egész országban, ebben az időszakban történt. Úgy gondolják, hogy a helyszínt még mindig kísértik a tragikus éjszaka áldozatai. A háznál több kísértetvizsgálat történt, amelyek mind meggyőző bizonyítékokat gyűjtöttek arra vonatkozóan, hogy ezek a kísértetek valóságosak.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL