REJTÉLY-MISZTIKA

8 szellem horrorfilmbe illő háttértörténettel – Nem csoda, hogy itt ragadtak!

Azt mondják, hogy néha azért ragadnak itt a szellemek, mert bevégezetlen dolguk van, netán erőszakos vagy éppen hirtelen halált haltak. Ha ez igaz, akkor nem lehet meglepő, hogy ez a 8 szellem elvileg itt ragadt, ugyanis igazán horror filmbe illő történettel rendelkeznek.

Simán készülhetne horror film, ebből a 8 szellemtörténetből:

Bosszú Süleyman hercegen

Süleyman herceg egy török volt, akinek hedonizmusa nem ismert határokat, így a "szultán" becenevet kapta. A New Orleans-i Dauphine utca 716-os lakhelyén arról volt híres, hogy állandóan hangos partikat tartott. A "szultánnak" volt családja, szolgája és rabszolgája, és híresztelték, hogy háremje nemcsak nőkből, hanem fiatal fiúkból is állt.

Egy reggel egy szomszéd észrevette, hogy a hely szokatlanul csendes, és hogy a fenti galériából vér csöpög. A rendőrök megérkeztek, és valósággal sokkot kaptak. Testrészek voltak szétszórva a ház körül, amelyet padlótól a mennyezetig áztatott a vér. Mindenkit lemészároltak: férfiakat, nőket és gyermekeket egyaránt. A "szultánt" élve temették el.

Abban az időben a rendőrség a kalózokat vádolta a történtekkel, de valószínűbb, hogy a "szultán" bátyja volt a tettes, mivel a testvére ellopta a pénzét. Mindenesetre a Dauphine utca 716-ban még mindig hallani lehet a bulizás hangjait, és néhányan látták, hogy maga a "szultán" is megjelenik.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL