REJTÉLY-MISZTIKA

8 szellem horrorfilmbe illő háttértörténettel – Nem csoda, hogy itt ragadtak!

Azt mondják, hogy néha azért ragadnak itt a szellemek, mert bevégezetlen dolguk van, netán erőszakos vagy éppen hirtelen halált haltak. Ha ez igaz, akkor nem lehet meglepő, hogy ez a 8 szellem elvileg itt ragadt, ugyanis igazán horror filmbe illő történettel rendelkeznek.

Simán készülhetne horror film, ebből a 8 szellemtörténetből:

A LaLaurie kastélyban a kísértenek egy hírhedt sorozatgyilkos áldozatai

1832-ben Dr. Louis és Delphine LaLaurie New Orleans-ban éltek. Ők adták a legfényűzőbb társas összejöveteleket. Azonban a rabszolgáikkal borzalmasan bántak, főként a ház úrnője.
1834 áprilisában tűz ütött ki a konyhában, és gyorsan átterjedt a házon. Amikor a tűzoltók eloltották a lángot, a konyhában a tűzhelyhez láncolva találták meg a szakácsot. A tetőtérben a tűzoltók titkos, rácsos ajtót találtak. Az ajtó mögött tucatnyi rabszolgát találtak borzalmas állapotban. Valakit a falakhoz láncoltak, másokat ketrecekbe zártak, megint mások pedig rögtönzött műtőasztalokhoz voltak szíjazva.

A LaLaurie család elmenekült, soha többé nem láthatták. A házat a dühös csőcselék feldúlta, és éveken át üresen volt. Az évek során sokszor cserélt gazdát, de senki sem maradt túl sokáig. Ma még mindig hallani lehet a fájdalom sikolyait az 1140 Royal Street felől, és a rabszolgák szellemei a kastélyban ragadtak.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL