Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

8 szellem horrorfilmbe illő háttértörténettel – Nem csoda, hogy itt ragadtak!

Szerző:
Szabó Anna
Azt mondják, hogy néha azért ragadnak itt a szellemek, mert bevégezetlen dolguk van, netán erőszakos vagy éppen hirtelen halált haltak. Ha ez igaz, akkor nem lehet meglepő, hogy ez a 8 szellem elvileg itt ragadt, ugyanis igazán horror filmbe illő történettel rendelkeznek.

Simán készülhetne horror film, ebből a 8 szellemtörténetből:

A kis Marion Parkert egy pszichopata vitte el

A 12 éves Marion Parker szomorú története akkor kezdődött, amikor a 19 éves pszichopata, William Edward Hickman 1927-ben Los Angeles-i iskolájából elrabolta. Célja az volt, hogy váltságdíjat kérjen a lány gazdag apjától, Perry Parker bankártól. Parker visszaszerezni lányát, Hickman megfojtotta Mariont, majd borotvapengével vágta le a karját és a lábát.
Hickmannek továbbra is szándékában állt váltságdíjat kapni, és kicsinosította Marion arcát, megfésülte a haját és kinyitotta a szemhéjait. Betette Marion testét autója hátsó ülésére, betakarta nyakig egy takaróval. A csere megtörtént, de Parker hamarosan felfedezte, hogy amiért fizetett, nem a lánya, hanem a holtteste volt.

Hickmant végül elkapták és elítélték, és 1928-ban felakasztották. Marion azonban itt ragadt. Jelenlétéről többször beszámoltak, még mindig gyermekkori otthonában lakik, az S. Wilton Place-en, Los Angelesben, Kaliforniában.
 

szellem szellemek rejtély misztika történelem
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL