REJTÉLY-MISZTIKA

8 legendás szellem és kísértettörténet Indiából – csak kötélidegzetűeknek!

Az indiai folklór nagyon gazdag és rengeteg érdekes, ugyanakkor rettenetesen hátborzongató, sőt: ártó, gyilkos szellemmel van tele. Örülhetünk, hogy nem hazánkban találhatóak meg, mert akkor nagy bajban lennénk! Valószínűleg te is izgalmasnak fogod találni ezt a 8 szellemet Indiából, ugyanakkor nem szívesen futnál velük össze.

Mutatunk 8 legendás szellemet, akik Indiában kísértenek:

Mohini

Úgy gondolják, hogy ez a női szellem kísérti a régi kutakat, kókuszfákat és Dél -India erdőit. Azt mondják, hogy ez egy nő szelleme, aki megölte magát, anélkül, hogy valaha is tudta volna mi is az a szeretetet. Megkeseredett és bosszúálló szellem lett, aki arra törekszik, hogy tönkre tegye a boldog párokat. Erős, halálos illata van – amivel elkábíthat - és tűzlábakat képes dobni.

Egyébként van egy Mohini nevű istennő is: Vishnu hindu isten egyetlen női avatára. Femme fatale-ként, varázslónőként ábrázolják, aki megőrjíti a szerelmeseket, néha a végzetükbe vezetve őket. Mohini fegyvere az illúzió. Az indiai klasszikus és népi mitológiában ismert, hogy becsapta a démonokat, hogy megmentse az emberiséget és az istenséget.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL