REJTÉLY-MISZTIKA

8 legendás szellem és kísértettörténet Indiából – csak kötélidegzetűeknek!

Az indiai folklór nagyon gazdag és rengeteg érdekes, ugyanakkor rettenetesen hátborzongató, sőt: ártó, gyilkos szellemmel van tele. Örülhetünk, hogy nem hazánkban találhatóak meg, mert akkor nagy bajban lennénk! Valószínűleg te is izgalmasnak fogod találni ezt a 8 szellemet Indiából, ugyanakkor nem szívesen futnál velük össze.

Mutatunk 8 legendás szellemet, akik Indiában kísértenek:

Nishi

 A Nishi egy veszélyes szellem, amely az éjszaka megszólít téged egy ismerős hangon. Meglehetősen gyakran előfordul Bengáliában. Majd egy olyan formában jelenik meg, amelyet az áldozat nem lát teljesen, mert mindig távol van, vagy az ismerős személy alakját veszi fel. Általában egy elhagyatott területre vezet, ahol feltárja valódi formáját a tehetetlen áldozat előtt, aztán megöli az áldozatot.

A Nishiben az a fontos, hogy nem tud kétszer többet kiáltani és csak éjszaka jelenik meg. Úgy gondolják, hogy a nisik olyan emberek szellemei, akiknek nem volt tiszteletteljes temetése és ezért nem sikerült átkelniük. De sokak szerint a balesetek áldozatai és a váratlanul elhunytak is lehetnek Nishik.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL