REJTÉLY-MISZTIKA

7 valódi, félelmetes beszámoló olyan gyerekektől, akik kapcsolatba kerültek a szellemvilággal

Azt mondják, hogy a gyerekek képesek látni, érzékelni a szellemeket, legalábbis egy bizonyos korig. De olykor a szellemek a felnőttekre is mély benyomást tesznek. Ezek a beszámolók is ezt erősítik meg, - ha hinni szeretnénk benne – hogy a gyerekek valóban többet látnak a felnőtteknél és olykor a szellemek rendkívüli dolgokra képesek.

Le fog esni az állad ettől a 7 beszámolótól:

A rejtélyes férfi

Évekkel ezelőtt, még tizenéves koromban anyámmal a templomba tartottunk. Amikor anyám barátjának házához értünk, megkért, hogy menjek az ajtóhoz, és szóljak az ismerősnek: odakint várunk rá.

Egy idős hölgy nyitott ajtót. Amíg néhány percig vártam az ajtóban, láttam, hogy egy ünneplőbe öltözött férfi ül a kanapén. Nem mozdult és nem szólt hozzám. Emlékszem, hogy a keze ráncos volt, és egy idős, nagyon sötét, afroamerikai férfinak tűnt, de nem láttam teljesen az arcát.

Néhány perc múlva az idős hölgy felvette a kabátját, és kilépett az ajtón, bezárva maga mögött. Még csak nem is köszöntek el egymástól.

Miután elváltunk a templomnál, azt mondtam: "Anya, Mrs. McClain otthagyott egy férfit a házában, de nem búcsúzott el tőle, amikor elindultunk."

Az anyám nagyon aggódott, ezért megkérdezte Mrs. McClain-t telefonon, hogy kit láthattam. Mrs. McClain elmondta anyunak, hogy nincs senkije és mindig bekapcsolva hagyja a tévét, hogy az emberek azt higgyék, van valaki otthon.

Kiderült, hogy valószínűleg Mrs. McClain férjét láttam, aki elhunyt, és vigyázott rá, mert mindig egyedül volt. Soha többé nem láttam a férfit, és soha nem mondtuk el Mrs. McClain-nek, mit is láttam a férjét aznap este a házában. - H. Holmes
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL