Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

7 kísértetjárta ház, ahol lazán meggyőződhetsz a szellemek létezéséről

Szerző:
Szabó Anna
Ha kétségeid vannak afelől, hogy valóban léteznek szellemek, ezen a 7 helyen meglelheted a hitedet. Vagy végleg elveszítheted. De tény, hogy rendkívül hátborzongató múlttal bír ez a 7 ház és nagyon sok embernek volt ezeken a helyeken megmagyarázhatatlan, kísérteties élménye.

Állítólag rendkívül kísértetjárta ez a 7 ház:

Jean Harlow-ház, Los Angeles, Kalifornia

1932-ben Jean Harlow ikonikus színésznő és erőszakos férje, Paul Bern lakott ott. A férj a tükör előtt állva fejbe lőtte magát. Sokak szerint nem öngyilkosság volt, hanem Bern volt barátnője tette, aki pár nappal később leugrott egy hajóról és meghalt. Jean férje halála után elköltözött, de néhány évvel később, 26 éves korában meghalt.

1963-ban a sztár fodrász, Jay Sebring megvásárolta az otthont, és ott élt barátnőjével, Sharon Tate-nel, amíg el nem hagyta őt Roman Polanskiért. Aztán ugye sajnos Tate-t megölte a Charles Manson-kultusz egyik tagja. Tate egyidős volt Harlow-val, amikor elhunyt.

De amikor Tate a Harlow-házban lakott, több barátjának mesélt az otthoni hátborzongató eseményekről, sőt interjúkban is megemlítette. Például egyszer, amikor egyedül aludt a fő hálószobában, meglátott egy "hátborzongató kis embert". Barátai azt mondják, hogy Paul Bern szellemének vélte.
 

rejtély misztika szellem történelem utazás
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL