Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

7 ember, aki azt állítja, találkozott más bolygókon élőkkel - A hajad is égnek áll!

Szerző:
Szabó Anna
Vagy ezek lesznek a legnagyobb marhaságok, amit életedben olvastál, vagy mélyen el fognak gondolkodtatni, sőt, akár hívővé tesznek. Persze, nem lehetetlen, hogy némelyikben van ráció, viszont a rengeteg hajmeresztő sztori között akad néhány olyan, ami gyanúsan az élénk fantáziának vagy az LSD-nek tudható be. Ezt a részét már rád bízzuk, hogy te melyikben tudsz hinni! Lássuk, ki az a 7 ember, aki azt állítja, találkozott más bolygókon élőkkel!

Emanuel Swedenborg

A 18. századi tudós, filozófus, író és feltaláló, Emanuel Swedenborg (1688-1772) azt állította magáról, hogy kapcsolatba belépett az „angyalokkal”, akik megmutatták neki, a „másik világot”, ahol a szellemek vannak.  De nem csak megírta, hanem sikeresen be is mutatta a kapcsolatát a földönkívüli angyalokkal, akik rendszeresen elvitték őt a másik világba. Ezek az angyalok telepatikusan kommunikálnak, és elég, ha egy angyal csak rágondol valamelyik másikra, az nyomban ott terem előtte. Külsőre olyanok, mint egy tökéletes ember és ruhájuk az intelligenciájuk mértéke szerint ragyog. Viszont a Mennyekben továbbra is az a hierarchia áll fenn, mint itt. A gazdagok továbbra is gazdagok, a lelki szegények viszont nem részesedhetnek a paradicsomi örömökben, mert úgysem értékelnék.

Ebben a távoli világban nincs idő, de a dolgok külseje időnként változik.
Ugyanakkor Swedenborg az angyalai segítségével beutazta azt egész szoláris rendszert. A Holdon élő férfiak törpék, úgy festenek, mintha hétéves kisfiúk lennének. A Vénusz lakóit két csoportra osztotta, az egyik békés és szelíd, a másik vadak és ragadozók. A marslakók különböző színárnyalatú emberekből állnak. A Jupiter lakói boldogok és családbarát emberek voltak. Végül a szaturnusziak, akik visszafogottak, alázatosak voltak, mert alacsony önbecsülésűek. Nemigen érdekeltek az ételekben és a ruhákban. Ahelyett, hogy eltemetnék a halottakat, leveleikkel fedik be őket. Jó tudni, hogy igazán színes emb… egyéniségek élnek a naprendszerben.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL