Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

6 tényleg megtörtént eset, amelyben a túlvilágról telefontaknak az élőknek - Veled is megtörténhet!

Szerző:
Szabó Anna
Mit szólnál, ha egy szeretett rokonod felhívna a túlvilágról? Ha rád telefonálna az eltávozott férjed azzal, hogy szeret? Ha a nagymamád csörgetne meg, mert van valami fontos mondanivalója? Sokkot kapnál, ugye? Ezek alapján gondolhatod, hogy azok mit éreztek, akikkel már történt hasonló! Hoztunk neked 6 igaz történetet arról, amikor a holtak felhívták az élőket!

 

A szellemvadászok és EVP szakértők úgy tartják, hogy a szellemek képesek lenyomatot hagyni elektromos készülékeken, vagy akár azon keresztül kommunikálni, telefonálni vagy smst küldeni. Elvileg azért, mert ezek a kísértetek olyan frekvencia tartományban rekedtek, amely kompatibilis sok elektronikai műszerek vételi frekvenciájával. Hogy mi célból telefonbetyárkodhatnak? Nem nehéz kitalálni… üzenetük van az élők számára, figyelmeztetni akarják, vagy elszeretnének búcsúzni.

 

„Kérlek, legyen óvatos!"

Ez a sztori csak 2013-ban látott napvilágot, amikor Dean Koontz, a termékeny író elmesélte élményeit egy paranormális jelenségekkel foglalkozó magazinnak.

1988. szeptember 20-án kapott egy kísérteties telefonhívást. Koontz az irodájában volt, mikor a váratlan telefonhívást kapta. Hozzá kell tenni, hogy a Beautiful Death című esszéjén dolgozott, ami a túlvilági élet lehetséges bizonyítékairól szólt. A telefonban egy távolról beszélő női hangot hallott, aki annyit mondott: „Kérlek, legyen óvatos!"

Koontz megkérdezte, ki volt, de nem kapott választ. Ehelyett a kísérteties hang egyszerűen megismételte rejtélyes figyelmeztetést még háromszor, utána beállt a csend. Koontz azt se tudta, hová legyen csak ült feszülten és figyelt és azon tűnődött ki lehetett a néma vonal végén. Majd rájött, hogy ismerős volt a hang. Az anyjáé, de ő már majdnem két évtizede halott volt. A száma titkosított volt, tehát betyárkodásról szó sem lehetett.

Két nappal a hívás után Dean elment meglátogatni az apját a szanatóriumba, ahol Ray-t viselkedési problémákkal kezelték és mikor a személyzet bejelentette, hogy a fia jött látogatóba még meg is ütötte az ápolót.
Ezen a ponton tudni kell azt, hogy Dean nem tudta, hogy apja időnként adott némi juttatást egyes személyeknek, hogy elmehessen venni magának ezt-azt. Például egy rúgós horgászkést…
Tehát, Dean belépett apja szobájába, aki villámgyorsan előkapta a fiókjából a rugós kést, de szerencsére Dean lebirkózta és elvette tőle. Közben a személyzet fülébe jutottak az események, akik hívták a rendőrséget és Dean akkor vette észre, hogy nála van a kés. A rendőrség felszólította, hogy dobja el, mire ő neki állt magyarázkodni, hogy nem az övé, hanem az apjáé. Végül Deannek leesett, ha nem dobja el, őt fogják lelőni, mert azt hiszik, ő az elkövető.
Végül a rendőrség megértette mi történt, és Rayt átszállították a pszichiátria osztályra, ahol folyamatosan figyelés alatt áll.
Az eset után Dean elgondolkodott, hogy talán a hívásnak köszönheti, hogy annyira éber és reakciókész volt. Ám soha többé nem kapott olyan hívást…

ezotéria rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL