Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

6 tényleg megtörtént eset, amelyben a túlvilágról telefontaknak az élőknek - Veled is megtörténhet!

Szerző:
Szabó Anna
Mit szólnál, ha egy szeretett rokonod felhívna a túlvilágról? Ha rád telefonálna az eltávozott férjed azzal, hogy szeret? Ha a nagymamád csörgetne meg, mert van valami fontos mondanivalója? Sokkot kapnál, ugye? Ezek alapján gondolhatod, hogy azok mit éreztek, akikkel már történt hasonló! Hoztunk neked 6 igaz történetet arról, amikor a holtak felhívták az élőket!

 

A szellemvadászok és EVP szakértők úgy tartják, hogy a szellemek képesek lenyomatot hagyni elektromos készülékeken, vagy akár azon keresztül kommunikálni, telefonálni vagy smst küldeni. Elvileg azért, mert ezek a kísértetek olyan frekvencia tartományban rekedtek, amely kompatibilis sok elektronikai műszerek vételi frekvenciájával. Hogy mi célból telefonbetyárkodhatnak? Nem nehéz kitalálni… üzenetük van az élők számára, figyelmeztetni akarják, vagy elszeretnének búcsúzni.

 

Telefonhívás a túlvilágról

Karl Uphoff az egykori rockzenész hisz a halál utáni életben. Már csak azért is, mert 1969-ben felhívta a halott nagyija. Karl 18 éves volt, amikor nagyanyja elhunyt és rendkívül jó volt a kapcsolatuk és amikor megsüketült, akkor kifejezetten Karl segítségére volt utalva.
De ha Karl éppen nem volt otthon, nagyanyja mindig a barátainál kereste telefonon. De mivel nem hallotta mikor veszik fel a telefont, mindig csak annyit mondott a tárcsázás után kis idővel, hogy: „Karl ott van? Kérem, hogy küldjék haza.” Néhányszor megismételte, majd másik számot hívott, biztos, ami biztos.

Majd az 1969-ben bekövetkezett halála előtt, amikor Karl nővére ápolni kezdte, nem volt szükség ezekre a hívásokra.

Most jön a lényeg: Karl két nappal szeretett nagymamája halála után meglátogatta D’Alessioékat Montclairben, akiknek a fia Peter jó barátja volt. Peter és Karl az alagsorban beszélgettek, amikor meghallottál a telefon csörgését, majd hallották, hogy Mrs. D’Alessio türelmetlen hangon beszél a hívóval. Karl szinte halálra vált, amikor Mrs. D’Alessio azt mondta neki: „Egy idős nő van a telefonban, azt mondja a nagyanyád, és szüksége van rád. Ezt ismételgeti.”
Karl felrohant a lépcsőn, de mire felkapta a kagylót, megszakadt a vonal. Aznap éjjel, Karl több hívást kapott az otthonában . Amikor felvette, senki sem szólt bele a kagylóba.

Amikor elkezdték kivizsgálni a dolgot, Karl elmondta, hogy jelenlegi barátai nem tudnak a nagyanyja telefonálgatásáról, és D’Alessio-ékat nem rég ismeri. Hozzátette, hogy senki nem tudott a hollétéről, amikor meglátogatta őket. A halottak pedig úgyis mindent tudnak…

 

ezotéria rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL