Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

6 misztikus, akikről még a szkeptikusok is azt hiszik, hogy paranormális erővel bírnak

Szerző:
Szabó Anna
Némelyik misztikus, illetve jógi csodálatos képességének több tanúja is volt, de az is előfordult, hogy beleegyeztek egy tudományos kísérletbe. Ez a 6 különleges ember kiállta a próbákat és minden jel arra mutat, hogy csakugyan földöntúli képességek birtokosai.

 Nagyon úgy néz ki, hogy ez a 6 misztikus földöntúli hatalom birtokosa:

A lacheni Gomchen

A lacheni Gomchen 12 000 láb magasságban egy távoli himalájai barlangban él Tibet határához közel, és állítólag képes levitálni és uralkodni a démonok felett.

Az elsők között volt Alexandra David-Néel neves francia felfedező, aki megtette a veszedelmes utat, hogy személyesen találkozzon a remetével. Konkrétan a tibeti miszticizmusról és az ősi okkult gyakorlatokról akart tanulni. David-Néel beleegyezett, hogy három évet tölt a gomchennel, amely magában foglalta a tumo-képzést, vagyis a „tűz nélküli felmelegedés művészetét a hóban”. Azt írta, hogy az ebben a készségben való jártasságot a nedves lepedők számával mérték, amelyeket a kezdők a bőrükön szárítottak, miközben a szabadban töltötték az éjszakát.

Figyelemre méltó, hogy az indo-tibeti szerzeteseken 1982-ben, 2002-ben és 2013-ban végzett tanulmányok mindegyike megerősítette ezt a hatást.
 

rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL