Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

5 történelmi híresség, akik anno belekóstoltak az okkultizmusba

Szerző:
Szabó Anna
Mágia, aranycsinálás, természetfeletti képességek, szellemidézések. Már régóta foglalkoztatják ezek az embereket, attól függetlenül híres-e az illető vagy sem. De az tuti, hogy erről az 5 történelmi személyről aligha feltételezted volna, hogy megszállottja volt az okkultizmusnak és nem féltek a gyakorlatban is belekóstolni!

{KEPGALERIA}

Heinrich Himmler

Heinrich Himmler dolga volt az mindig is, hogy a miszticizmus kutasson és olyan dolgok után kutasson, ami igazolhatja az ária faj felsőbbrendőségét és hogy olyan csodálatos tárgyakat keressen meg, mint a Frigyláda. Megszállottan kereste a tudás és a módszereket, hogy természetfeletti hatalomra tehessen szert. Vagy hogy bizonyítja, hogy boszorkány, mert megszállottan gyűjtötte a boszorkányokkal kapcsolatos irodalmát és állítólag az ő egyik felmenőjét is megégették ezzel a váddal. Nem mellesleg Madarász Henrik király reinkarnációjának tartotta magát. Az idő előrehaladtával egyre szorosabb szálak fűzték a fekete mágiát űző Germanorden (Germán Lovagrend) egyik antiszemita ágához, a Thule Társasághoz. Emellett volt egy közeli tanácsadója is, a 66 éves Karl Maria Wiligut, akinek állítólag kiterjedt ismerete volt az okkultizmusról. Wiligut azt állította, hogy egyfajta médium, de később Wiligut megbetegedett és Himmler kétségbeesetten próbálta életben maradni, hogy információt kapjon tőle, de hát ez sajnos nem így működik…
Hozzá kell tenni, hogy Hitler nem osztotta Himmler okkult nézeteit, de hagyta, hogy a birodalmi vezető, az SS feje kedve szerint foglalkozhasson a témával.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL