REJTÉLY-MISZTIKA

5 pontos jóslás etikett - Beválik-e és kihez menj, meg minden, amit a jósoltatásról tudnod kell!

Imádjuk a jövőnket böngészni a világhálón.  Alig akad olyan nő, aki ne lenne kíváncsi a jövőjére, a sorsára, a szerelmi életére, mindenre, amit csak megtudhat. De kihez érdemes lenni jósoltatni? Mi jósolhatunk magunknak? Egyáltalán beválik? Az 5 pontos jóslás etikett remélhetőleg minden kérdésedet megválaszolja!

2. Magamnak is jósolhatok?

Persze, hogyne minden tovább nélkül! Azt kérded ér-e annyi, mint amennyit mondjuk egy vérbeli jósnő jósolna? Érhet. Egy felől azért, mert ha mondjuk kártyajóslást választasz, adott a lapok jelentése. Ha van türelmed megtanulni, sokat olvasgatni és kitanulni a csínját-bínját, könnyen összerakhatod a jóslást magadnak. Ha valaki tükörből, jósgömbből vagy más eszközből jósol, bajban lehetsz, mert ott fennáll annak az esélye egy gyakorlatlan személynél, hogy azt látja, amit látni szeretne, vagyis, amit a tudata vetít ki neki.

De álljunk meg egy szóra. Ez akár a kártyajóslásnál is lehet nem? Hogy azt húzom ki, amit szeretnék. Ha elvileg létezik mindenféle teremtő erő, meg bevonzás, koncentrálhatok arra, hogy annyira szeretnék valami jót hallani, hogy pont a pozitív lapokat húzom ki. Hát bizony ebben is lehet valami! Ezért van meg a varázsa annak, ha más jósol neked, hiszen ő nem akar majd a kedvedre tenni. (Kivéve a csalók, akik azt akarják, hogy visszamenj hozzájuk jó sok pénzmaggal.) Persze te is megtanulhatod magadat különféle módszerekkel lezárni, hogy ne azt lásd, amit látni szeretnél, hanem a valósat. Ez már rajtad múlik mennyit ér neked a jövő!

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL