REJTÉLY-MISZTIKA

3 hihetetlen beszámoló, amelyben az emberek megtapasztalták az angyalok hatalmát

Hiszel az angyalokban? Ha igen, akkor ennek a 3 embernek a története még inkább meggyőzhet arról, hogy valóban léteznek. Amennyiben nem hiszel bennük, talán épp ezek az esetek gondolkodtatnak majd el és jutsz arra a következtetésre: több ez a világ, mint amennyit látunk belőle.

Döbbenetes a következő 3 beszámoló, amelyben az angyalok beleavatkoztak mások életébe:

A balesetre vonatkozó figyelmeztetések

Hfen felhasználónévvel egy olvasó mesélte, miként kapott két különálló és figyelemre méltó figyelmeztetést egy jövőbeni esetleges eseményről. Lehet, hogy megmentették az életét.
Egy este, reggel körülbelül négykor, Hfent felhívta a nővére, akinek hangja remegett és sírt.

"Azt mondta, látomása volt rólam, hogy autóbalesetet szenvedek. Nem mondta, hogy meghaltam-e benne, vagy sem, de a hangjából arra következtettem, hogy nem meri elmondani. - " írta Hfen - "Azt mondta, hogy imádkozzak, és ő is imádkozni fog értem. Azt mondta, hogy legyek óvatos, és menjek egy másik úton a munkahelyem felé.”

Hfen egy kórházban dolgozott és a másik figyelmeztetést a munkahelyén kapta. Egy tolószékes úriember azt mondta neki, hogy Isten üzent neki, hogy autóbalesetet fog szenvedni. Azt mondta, imádkozni fog érte, és hogy Isten szereti őt.

"Gyengének éreztem a térdemet, amikor elhagytam a kórházat. Átvezettem egy kis idős hölgyet az úton, miközben megfigyeltem minden kereszteződést, a jelzőtáblát és a lámpát. Hazaértem, felhívtam anyámat és nővéremet, és azt mondtam nekik, hogy jól vagyok. . "
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL