Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

3 észbontó beszámoló az angyalok jelenlétéről – Ettől leesik az állad!

Szerző:
Szabó Anna
3 ember osztotta meg személyes tapasztalatát arról, amikor az őrangyalukkal találkoztak, de legalábbis kapcsolatba kerültek velük. Szentül hiszik, hogy csak ők lehettek azok, és nem a képzeletük játszott. De egyáltalán nem is nehéz elhinni ezt a 3 csodálatos történetet!

Elképesztő ez a 3 történet arról, amelyben egyeseknek sikerült valamiképp találkozniuk az őrangyalukkal:

Angyali védőkéz


Jackie B. úgy véli, hogy őrangyala két alkalommal segített neki, hogy elkerülje a súlyos sérüléseket. Saját bevallása szerint fizikailag érezte és hallotta ezt a védő erőt. Mindkét találkozás akkor történt, amikor óvodáskorú gyermek volt.

Az első élmény egy népszerű szánkópályán történt, ahol Jackie a napot élvezte a családjával. A fiatal lány úgy döntött, hogy megpróbál szánkózni a hegy meredekebb részén. Behunyta a szemét és elindult.

"A fém védőkorlát felé tartottam. Nem tudtam, mit tegyek" - mondja Jackie. "Hirtelen úgy éreztem, hogy valami lenyomja a mellkasomat. Kevesebb, mint fél hüvelyk távolságban érkeztem a korláthoz és nem ütköztem neki.”

Jackie második tapasztalata a születésnapi ünnepség alatt, az iskolában történt. Átfutott a játszótéren, hogy koronáját egy padra tegye. Miközben visszament a barátaihoz, három fiú elgáncsolta.

A játszótéren fémtárgyak és faforgács volt tele. Jackie repült, és valami elütötte a szemét.

"De éreztem, hogy valami visszahúz, amikor estem." - mondja Jackie. "A tanárok azt mondták, hogy olyan voltam, mintha repülnék. Amikor a nővér irodájába siettek velem, egy ismeretlen hangot hallottam, amint azt mondja:" Ne aggódj. Itt vagyok. Isten nem akarja, hogy bármi történjen a gyermekével. "
 

rejtély misztika angyalok
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL