Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

10 rémséges ördögűzés, ami 100%-ig valós eseményeken alapul

Szerző:
Szabó Anna
Félelmetes, döbbenetes, hátborzongató. E szavakkal lehet leírni mindazt, ami a cikkben rád vár. Hétköznapi emberek valós történetei arról, hogyan birtokolták testüket a démonok, milyen szenvedés és fájdalom árán szabadultak meg tőlük. Nem csak az áldozatoknak, de a környezetüknek és még a vallásos személyek számára is embert- hitpróbáló események zajlottak le. 100%-ig valós ördögűzések követnek.

.


 

George Lukins

1778-ban egy angol szabó, George Lukins, azt állította, hogy démonok szállták meg a testét. A férfi ismeretlen nyelveken énekelt, és a szomszédjai is beszámoltak furcsa viselkedéséről. Idővel Lukins az egyház segítségét kérte, mivel az egyre borzasztóbb események igencsak megrémítették. Odáig fajult a helyzet, hogy a férfi kórházba került, ahol az orvosok több, mint 20 hónapon át kezelték. A gondozók kétségkívül mind azt állították, hogy Lukins démoni befolyás alatt áll, ezért sem találtak megoldást a gondjaira.

Aztán egy alkalommal Lukins annyira erőszakossá vált, hogy azt mondta Ő az ördög, és ugatni kezdett, mint egy kutya. Később himnuszokat énekelve járkált fel-alá. Hamarosan újabb megdöbbentő kijelentéssel állt elő: már hét démon szállta meg.

Végül csak elérte célját és hét pap sietett a segítségére, akik ördögűzést hajtottak végre. A rítus után a papok alátámasztották az állítást, hogy valóban több démon uralta a férfi testét, és miután az utolsó is elhagyta azt, felkiáltott: „Áldott Jézus!”  Ezután imádkozni kezdett, Istent dicsérte, és hálás volt a papoknak, amiért megmentették

rejtély misztika ördögűzés démon
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL