Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

10 rémséges ördögűzés, ami 100%-ig valós eseményeken alapul

Szerző:
Szabó Anna
Félelmetes, döbbenetes, hátborzongató. E szavakkal lehet leírni mindazt, ami a cikkben rád vár. Hétköznapi emberek valós történetei arról, hogyan birtokolták testüket a démonok, milyen szenvedés és fájdalom árán szabadultak meg tőlük. Nem csak az áldozatoknak, de a környezetüknek és még a vallásos személyek számára is embert- hitpróbáló események zajlottak le. 100%-ig valós ördögűzések követnek.

.


 

Michael Taylor

Michael Taylor feleségével, Christine-nel együtt egy brit kisvárosban éltek. Nagyon vallásosak voltak, és egy kis keresztény csoport tagja, amit Marie Robinson vezetett. 1974-ben az egyik találkozó alkalmával Christine megvádolta férjét, hogy viszonya volt a csoport vezetőjével, mire Michael obszcén szavakat vágott felesége fejéhez. Viselkedése hirtelen kiszámíthatatlan, félelmetes lett, a szemtanúk szerint konkrétan a gonosz szállta meg a testét. Ez hónapokig is eltartott, míg végül Christine papokkal vette fel a kapcsolatot.

Az ördögűzés több mint 24 órán keresztül tartott, és a papok állítása szerint, több mint 40 démon hagyta el a férfi testét. Ám a veszély nem múlt el, ugyanis úgy festett, hogy a férfiban továbbra is ott lappang a gonosz, amely akár gyilkosságba is belehajszolhatja.

 Taylor a démonűzés után hazatért, majd brutálisan meggyilkolta a feleségét és a kutyáját, majd elment sétálni. A szemtanúk szerint csupa vér volt. A bírósági tárgyaláson őrületre hivatkozva felmentették a vádak alól.

rejtély misztika ördögűzés démon
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL