Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

10 rémséges ördögűzés, ami 100%-ig valós eseményeken alapul

Szerző:
Szabó Anna
Félelmetes, döbbenetes, hátborzongató. E szavakkal lehet leírni mindazt, ami a cikkben rád vár. Hétköznapi emberek valós történetei arról, hogyan birtokolták testüket a démonok, milyen szenvedés és fájdalom árán szabadultak meg tőlük. Nem csak az áldozatoknak, de a környezetüknek és még a vallásos személyek számára is embert- hitpróbáló események zajlottak le. 100%-ig valós ördögűzések követnek.

.


 

Teréz Anya esete

Az akkor 87 éves Teréz anyát 1997-ben vetették alá ördögűzésnek, mert álmatlanságban szenvedett, és azt gondolták ez az ördög műve.
A kalkuttai püspök szerint az ördögűzés Teréz anya "istenhez való közelségének a jele". A ceremóniát egy kórházban végezték el, ahol nem mellesleg a szívpanaszaival kezelték a nővért. Henry D'Souza érseket keresték fel Teréz anya kezelő orvosa, mivel tudta, hogy akkoriban az érseket is ott kezelték. , Rögtön arra gyanakodott, hogy Teréz anyát megszállta az ördög. Így az érsek felkért egy papot és Teréz anya beleegyezésével elvégezték az űzést, amire 1997. szeptember 5-én került sor. Az ördögűzést végző pap azt mondta, hogy Teréz anya kissé kába volt, és különösen viselkedett, mikor megkezdték az ördögűző imák elmondását. Majd csoda történt és a rituálé után az anya békés álomba merült.

rejtély misztika ördögűzés démon
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL