REJTÉLY-MISZTIKA

10 rejtélyes bibliai szám, mely a legnagyobb jelentőséggel bír a számmisztikában

A Szent Biblia a legolvasottabb könyv az egész világon - egy inspirációs forrás, mely rengeteg titkos jóslást, kódot tartalmaz. Most megmutatjuk a 10 legjelentősebb számot a Bibliában, melyek valamiképpen újra és újra felbukkannak. Egyesek átsiklanak ezen, de sokan gondolják úgy, hogy e számoknak komoly jelentősége van, és hisznek abban, hogy tanulmányozásuk megnyitja a jövő titkait.

 1. Egy

Ez a szám az egységre utal, és nem meglepő, hogy az egész Bibliában használatos, és az egyetlen dologra, vagyis Istenre utal. Gondoljunk csak bele az „Egy igaz Isten”fogalomba.  Az 1-es számú Parancsolat azt mondja: „Én az Úr vagyok, a te Istened: ne legyenek más isteneid!” Mózes ötödik könyve 6:4: „Halld ó Izráel, az Úr az Isten egy Úr.” Ez figyelmeztette a zsidókat arra, hogy azokban az időkben ne tiszteljenek több istent, olyanokat, akik a körülöttük lévő civilizációk istenei, hanem csakis egyet. Úgy tűnik, hogy a számmisztikában több mint véletlen egybeesés, amikor leírjuk a fejezet és a vers képletét: 6:4 = 6 + 4 = 10, 1 + 0 = 1

Ám csakúgy, mint Isten, a sátán is egyetlen egységként jelenik meg - magányos lény az utolsó könyvig. Amikor valaki fizikálisan egyedül van a vadonban, ez legyen akár Mózes, Éliás, vagy Jézus, igazából nem is egyedül van, de tény, hogy ezekben a percekben vannak a legközelebb az egy igaz Istenhez. Jézus a történet végén elhagyatva, teljesen magára marad, tanítványaihoz beszél, aztán megnyugtatja őket, hogy soha nem lesz egyedül, hiszen az Atya vele lesz.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL