REJTÉLY-MISZTIKA

10 jel, hogy szellemek vannak az otthonodban

Különös hangok, gyakori rémálmok, furcsa illatok a semmiből. Csak nem egy láthatatlan vendég költözött be a házadba? Ha szeretnéd tudni mik azok a jelek, amelyekből nyugodt szívvel következtethetsz arra, hogy egy új szellemlakótársad van, akkor ebből a cikkből kiderül!

Mielőtt azt hinnéd megőrültél vagy azonnal hívnád a szellemirtókat, nem árt ezt a pár pontot végig gondolnod, letesztelned, hogy egész biztosan meggyőződhess arról, hogy egy szellem parkírozott le a házadban. Ha a nagyja igaz rád, akkor bátran elkönyvelheted magadnak, hogy nem az elméd játszik veled, csak van valaki, aki úgy kukkolhat téged a fürdőszobában, hogy te nem látod őt. Mert szellemmel együtt élni nem fair dolog.

1. Szokatlan hőmérsékletváltozás

Ha hirtelen, egyik pillanatról a másikra hol forróságot, hol jeges hűvösséget érzel a házban, akkor az szinte egészen biztos halott jelenlétére utal.

2. Fényjelenségek

Egyszer csak a semmiből felbukkanó majd eltűnő fényes gömböcskét látsz? Akár az éjszaka ehhez hasonló villanásokat tapasztalsz? Szinte biztos, hogy van valaki idegen a házadban.

3. Elektromos interferencia

A villanykörték hirtelen kiégnek? Minden ok nélkül lemerülnek az elemek? A műszaki tárgyak egyszeriben megadják magukat? Gyakran megráz az áram? Maguktól kapcsolódnak ki vagy be a készülékek? Jól tudjuk, hogy a szellemek az ilyen fajta energiaforrásokból táplálkoznak vagy így akarják tudatni jelenlétüket.

4. Szellemfotó

Otthonodban képeket készítettél és ok nélküli fénykörök vannak körülötted vagy más körül, aki veled együtt él? Ám ha egyenesen egy elmosódott fura alak, netalántán konkrétan egy szellemet fotóztatok le, akkor szerintem nincs is több kérdés...

5. Furcsa szagok

Olyan szagok vagy illatok csapják meg az orrodat, amely nem fordulhatnak elő a házba vagy legalábbis nem akkor, amikor ott vagy? Egy régen elhunyt ismerősödé vagy egy idegen parfüm illata? Más édeskés illatok? Hihetetlenül büdös, kellemetlen szagok? Ezek biztos jelek a szellemek jelenétére.

6. Megmagyarázhatatlan hangok

Ilyen szokatlan, különös hangok a lépések zaja, a kopogás, a kaparás, a suttogás, minden olyan zaj, amire egyszerűen nem találsz magyarázatot.

7. Érintés

Néha azaz érzésed, hogy valaki megérintette a hátadat vagy a válladat? Bemész egy helyiségbe és azonnal libabőrős leszel? Kellemetlen fájdalmat érzel, mintha megütöttek volna? Vagy valami átsuhant rajtad és még a hányinger is elfogott? Netalántán megmagyarázhatatlan karmolások, sérülések, foltok vannak a testeden? Ha nem egy egyéjszakás kalandod sikerült félre egy szellem kívánja felhívni magára a figyelmet, sőt, ha már ennyire durván teszi, akkor valamilyen okkal kipécézett magának, amelyből komolyabb gondok is adódhatnak.

8. Álmok és alvás

Szürreális, elvont, különös, esetleg gyakori rémálmaid vannak? Rémülten pattansz fel éjszaka? Felébredsz az éjjel kellős közepén és árnyakat látsz? Bizony valaki nagyon próbál veled kapcsolatot teremteni...

9. Az állatok rendellenes viselkedése

A házi állatok, különösen a kutya és a macska képesek megérezni meglátni az idegen jelenlétet, mint amilyenek a szellemeké. Mivel az emberinél jóval fejlettebb fény- és hőérzékelésük van, ebből kitudják szűrni, ha az ember számára valami nem látható is jelen van. Tehát, ha házi kedvenced ok nélkül ugat valamire, vagy meredten bámul egy pontra vagy minden ok nélkül ideges és egyéb szokásostól eltérő dolgokat produkál, akkor bizony jó háziállat módjára jelez...

10. Mozgó tárgyak

Eltűnnek bizonyos tárgyak, majd újra előkerülnek? Valami egyik helyről a másikra került anélkül, hogy te tetted volna oda? Esetleg a szemed előtt kelnek életre a tárgyak? Ez lesz a döntő bizonyíték arra, hogy nem az eszed ment el, csak az illető ingyen él nálad.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL