PASISZEMMEL

Végzetes hibák - Avagy mit nem tehetsz egy pasival?

Még mindig nem tanultad meg az aranyszabályt: a férfiak mások, mint a nők? Annyira mások, hogy emiatt könnyen tönkre mehet minden, ami pedig olyan jól indult. Íme, a legvégzetesebb hibák, amit elkövethetsz! Most védekezz ellenük, amíg még nem késő!

Nyilván, nem a tízéves kapcsolatokon lesz most a hangsúly. Ti, nők mindig azt mondjátok, hogy egy valamirevaló pasit igen nehéz kifogni, éppen ezért még nehezebb megtartani. Drága hölgyeim, ha valóban így érzitek, ezek legyenek az alapok, mi az, amit nem szabad.

{KEPGALERIA}

4.Tudnod kell, hogy ő is szeret-e téged, ezért meg is kérdezed tőle

Ettől természetesen ismételten csilingelni fog a fejében a kötelezettség szó, amitől, mint már említettem, retteg, akár csak én. Egyszer volt egy barátnőm, aki már a második randin azzal fárasztott, hogy belém szeretett. Ezt még nem bántam volna, de elvárta, hogy én is azonnal viszonozzam. Ha nem nógatott volna a témával, talán még lett volna esélye. Így azonban egyre távolabb kerültem tőle érzelmileg, és kizárólag akkor éreztem jól magam, ha legalább 20 km választott el minket egymástól.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL