PASISZEMMEL

Végzetes hibák - Avagy mit nem tehetsz egy pasival?

Még mindig nem tanultad meg az aranyszabályt: a férfiak mások, mint a nők? Annyira mások, hogy emiatt könnyen tönkre mehet minden, ami pedig olyan jól indult. Íme, a legvégzetesebb hibák, amit elkövethetsz! Most védekezz ellenük, amíg még nem késő!

Nyilván, nem a tízéves kapcsolatokon lesz most a hangsúly. Ti, nők mindig azt mondjátok, hogy egy valamirevaló pasit igen nehéz kifogni, éppen ezért még nehezebb megtartani. Drága hölgyeim, ha valóban így érzitek, ezek legyenek az alapok, mi az, amit nem szabad.

{KEPGALERIA}

3. Minden pillanatot vele akarsz átélni. Nem tudod elviselni, ha egy estét külön töltötök

Hagyd lélegezni! Neked is jobb, ha van egy kis időd regenerálódni. Ne feledd, rajta kívül is létezik világ, és van neked egy saját életed, amit nem hanyagolhatsz el, hiszen saját magadért te vagy a felelős. Nekem például lételemem, hogy szabadnak érezzem magam. Na, persze a határokon belül. Ha nem lehetnék néha szabad, úgy érezném, megfojt a partnerem. Néha mondj le egy-két találkozót, hogy vágyakozhasson, és semmiképp se mindig te kezdeményezd a randikat! Hadd dolgozzon ő is egy kicsit! Nekem elhiheted, hogy megéri...

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL