PASISZEMMEL

Végzetes hibák - Avagy mit nem tehetsz egy pasival?

Még mindig nem tanultad meg az aranyszabályt: a férfiak mások, mint a nők? Annyira mások, hogy emiatt könnyen tönkre mehet minden, ami pedig olyan jól indult. Íme, a legvégzetesebb hibák, amit elkövethetsz! Most védekezz ellenük, amíg még nem késő!

Nyilván, nem a tízéves kapcsolatokon lesz most a hangsúly. Ti, nők mindig azt mondjátok, hogy egy valamirevaló pasit igen nehéz kifogni, éppen ezért még nehezebb megtartani. Drága hölgyeim, ha valóban így érzitek, ezek legyenek az alapok, mi az, amit nem szabad.

{KEPGALERIA}

2. Megtaláltad az igazit! Nincs nála édesebb, kedvesebb, tökéletesebb. Igen, igen, Ő lesz a férjed!

Megtetszik valaki, és te máris belefeledkezel az álmodozásba: húszévnyi boldog házasság után még mindig meghitt kapcsolatban beszélgettek a kandalló mellett, és unokák tömegei vesznek körül benneteket. Azt képzeled, hogy ő más, mint a többi, ő olyan lesz, mint a filmekben. A tengerparton, naplemente előtt állva, kéz a kézben kéri majd meg a kezed, természetesen könnyes szemmel.

Jó reggelt! A filmekben szereplő hercegek nem léteznek. Ha nem akarsz pofára esni, jobb, ha nem képzelsz bele mindenféle jó tulajdonságot a választott pasiba. Ő is ugyanúgy fingik és böfög, mint az összes többi. És ki hitte volna? Még Brad Pitt is szokott vécére menni! Fogd vissza a fantáziádat és legközelebb az ágyban engedd szabadjára!

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL