PASISZEMMEL

Tudod, miért hazudnak a férfiak? - 6 ok, amiket ők maguk soroltak fel

Valljuk be Drága Hölgyeim, időnként mindannyian füllentünk egy kicsit, mindegy, hogy férfiről, vagy nőről van szó. A különbség csak annyi, hogy mi férfiak azt gondoljuk, hogy jobban csináljuk. Vagy tévednénk? A választás a ti kezetekben van, én csak azt tudom elárulni, hogy melyek a fő indítékaink, és hogyan kerekedhettek felül egy-egy hazugságunkon.

 

Ha tudni akarjátok, sokszor azért lódítunk a kedvesünknek, hogy ne bántsuk meg – nem számolva azzal, hogy így sokkal nagyobb sebet ejtünk, mintha nyíltan beszéltünk volna. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy hazugság és hazugság között óriási különbség van – legalábbis szerintem. Íme, a leggyakoribb hazugságok, melyekkel szívünk hölgyét „kényeztetjük”:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

6. Imádom anyádat!

A nők szívéhez néha a családjukon át – sőt inkább az anyjukon át - vezet az út, úgyhogy mosolygunk még akkor is, ha az Addams family-ben érezzük magunkat. Érdemes kibírni a mamát, főleg ha tényleg komolyan gondoljuk a kapcsolatot. Ha szerencsénk van, remek após-anyós párost foghatunk ki, bár a világtörténelem áttanulmányozása után azt kell mondanom, erre elég kevés példa akadt. Nem baj, kialakítjuk a jófiú-repertoárt, kibírjuk a drága mama megjegyzéseit, elnézzük a viselkedését, és hangosan ismételgetjük, hogy „milyen jó, ha együtt van a család”.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL