PASISZEMMEL

Tudod, miért hazudnak a férfiak? - 6 ok, amiket ők maguk soroltak fel

Valljuk be Drága Hölgyeim, időnként mindannyian füllentünk egy kicsit, mindegy, hogy férfiről, vagy nőről van szó. A különbség csak annyi, hogy mi férfiak azt gondoljuk, hogy jobban csináljuk. Vagy tévednénk? A választás a ti kezetekben van, én csak azt tudom elárulni, hogy melyek a fő indítékaink, és hogyan kerekedhettek felül egy-egy hazugságunkon.

 

Ha tudni akarjátok, sokszor azért lódítunk a kedvesünknek, hogy ne bántsuk meg – nem számolva azzal, hogy így sokkal nagyobb sebet ejtünk, mintha nyíltan beszéltünk volna. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy hazugság és hazugság között óriási különbség van – legalábbis szerintem. Íme, a leggyakoribb hazugságok, melyekkel szívünk hölgyét „kényeztetjük”:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

2. Sztriptíz bár? Viccelsz?

A sztriptíz bárok, csakúgy, mint a pornófilmek, a bennünk rejlő legősibb nemi ösztönökre hatnak, melyeket kevés férfi (vagy egy sem) tud figyelmen kívül hagyni. Nagy kár, hogy a barátnőink nem tudják elfogadni, hogy szeretjük nézni, amikor egy gyönyörű meztelen nő táncol a színpadon. Ha szembeszállunk ezzel a ténnyel, csak halmozzuk a hazugságokat a kapcsolatunkban, mivel folyamatos megerősítést kell adnunk a párunknak, hogy ő az egyetlen, aki méltó arra, hogy fantáziáljunk róla. A valóságban azonban teljesen természetes, ha élvezzük a szórakoztatás eme műfaját. Persze, tudom, hogy csak nekünk az, a nők nem így gondolkodnak.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL