PASISZEMMEL

Színt vallottak a férfiak! - 7 dolog, amivel könnyen kiábrándíthatod magadból a pasidat

Van egy aranyszabály, Drága Hölgyeim: csak azért, mert egy elkötelezett, hosszú ideje tartó párkapcsolatban éltek, nem jelenti azt, hogy azt csinálhattok, amihez csak kedvetek van, és mindezt következmény nélkül. Ha hosszútávú kapcsolatban akartok maradni, akkor nem árt, ha elengedtek néhány szokást.

Szerintem a feleknek akkor is figyelniük kell a viselkedésükre és arra kell törekedniük, hogy a szenvedély tovább égjen, ha már régóta együtt vannak. Ezt úgy tudjátok a legegyszerűbben elérni, ha úgy viselkedtek a másikkal, mint akkor, amikor először találkoztatok. Férfitársaimmal összedugtuk a fejünket, és összeszedtük a 7 legkiábrándítóbb dolgot, amit egy nő elkövethet a partnerével szemben. 

1. A humorérzék elvesztése

Ne vegyétek magatokat túl komolyan, Drága Hölgyeim! A humorérzék nem csak vonzó, de segít abban is, hogy a kapcsolatot erős maradhasson. A nevetés oldja a feszültséget és szorosabb köteléket hoz létre két ember között. Férfitársaim nagy része egyetértett abban, hogy a humorérzék elvesztése kiábrándító dolog.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL