Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
PASISZEMMEL

Pasiválasz minden nő örök aggodalmára - "Vajon miért nem válaszol az üzenetemre?"

Szerző:
Szabó Anna
A mai világban szinte elképzelhetetlen az élet, közösségi média és mobiltelefon nélkül. Az emberek korábban leveleztek, és olykor több napot, vagy éppen több hetet is várni kellett a válaszra. A mai technológia azonban megkönnyítette a kommunikációt, ám valóban így van ez? Olykor még a csodatelefon sem elég ahhoz, hogy a kiszemelt férfi azonnal visszaírjon az üzenetre. Így van, Drága Hölgyeim?

Valószínűleg jól ismeritek azt a helyzetet, amikor idegesen nézegetitek a telefont, hogy vajon mikor ír már a kedves. Hány képzeletbeli forgatókönyvet gyártottatok vajon, hogy mégis miért nem hív, miért nem ad életjelet magáról? Noha a randevú csodálatos volt, most mégis borús gondolatok gyötörnek benneteket, igaz, Drága Hölgyeim? Persze előfordulhat, hogy a kiszemelt férfi mégsem érdeklődik irántatok eléggé, de nem túl korai még a pánik?

Ha hiszitek, ha nem, sokat gondolunk a partnerünkre napjában többször is, ám ezt nem mindig fejezzük ki írásban. Vannak férfitársaim, akik imádnak üzeneteket írni és szívesen flörtölnek telefonon, míg másoknak ez a helyzet kifejezetten kényelmetlen, és hamar letudják a beszélgetést. Fontos, hogy ne vonjatok le túl hamar téves következtetést, és azt is vegyétek figyelembe, Drága Hölgyeim, hogy a férfi és a női nem bizony ebben is eltér. Az alábbiakat olvasva ti is jobban megérthetitek, hogy éppen miért is nem ír azonnal a kiszemelt férfi.

 

 

 

1. Nagyon elfoglalt

Ez az ok meglehetősen prózai és nincs is értelme ilyenkor mögöttes problémákon agyalni. Ne elemezzétek túl a dolgot, nagyon is világos ez a helyzet. Mi ugyanis egyszerre csupán egy dologra tudunk összpontosítani, nem tudunk több témára párhuzamosan ugyanúgy odafigyelni, mint ti. Ha tehát egy konferencián van a kedves, vagy éppen sokat dolgozik, akkor nem fog veletek üzenetben cseverészni, mert nincs rá ideje. Persze, az is lehet, hogy éppen edzőteremben vagy a barátaival van, egy a lényeg, ha valami másra koncentrál, akkor nem fog üzenetet írni.

pasiszemmel párkapcsolat üzenet nők pasik
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL