PASISZEMMEL

A pasik elárultak 5 okot, amiért elhagynak egy nőt az első randi után – Olvass figyelmesen!

Minden remekül ment az első randin, aztán a kedves hirtelen nyomtalanul eltűnik. Ismerős a helyzet, Drága Hölgyeim? Nagyon fájdalmas lehet újra és újra átélni, hogy azon kell törni a fejeteket, vajon mit ronthattatok el, ami menekülésre késztette őfelségét, ezért most elárulom az 5 leggyakoribb okot.

Rengeteg oka lehet ennek a reakciónak, kezdve azzal, hogy sok esetben mi, férfiak sem vagyunk érzelmileg érettek ahhoz, hogy személyesen szakítsunk, kényelmesebben érezzük magunkat, ha egyszerűen megszakítjuk a kapcsolatot.

Valószínűleg nem egyszer átéltetek már hasonló helyzetet, Drága Hölgyeim, és fogalmatok sincs, hogy miért is hagyott el a partner, amikor minden olyan jól ment. Ilyenkor újra és újra lejátsszátok a fejetekben a randi eseményeit, keresve a végzetes hibát. Lehet, hogy a kezdeti nagy robbanás kezdett lassan lecsendesedni? Ezek a tapasztalatok sajnos egyre gyakoribbak, de miért is? Íme, az 5 leggyakoribb ok:
 

1. Elriasztás

Talán mondtatok valamit, ami rádöbbentette, hogy mégsem vagytok hozzá illők. Ez nem feltétlenül jelenti, hogy valami rossz jellemvonástok lenne, vagy bármiben is változnotok kéne, Drága Hölgyeim! Lehet, hogy csak arról van szó, hogy megemlítettétek, hogy van három macskátok otthon, vagy azt, hogy gyerekeket akartok, és ő egyből rájött, hogy túlságosan különbözőek vagytok, és nem egyeznek a céljaitok az életben.

Akár kedvelhetett is és élvezhette a randit veletek, egyszerűen csak nem tudta magát elképzelni társként. Másrészt lehet, hogy észrevett bizonyos jeleket (például, hogy olyan embert kerestek, aki anyagilag eltart benneteket), ezért érthető módon megijedt.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL