PASISZEMMEL

7 pont a férfiak testén, amit érdemes megérinteni, mert imádják - Ők mutatták meg!

Szerző:
Szabó Anna
Hajlamosak vagytok abban a tévhitben élni Drága Hölgyeim, hogy a férfiak nagy részének az erogén zónája csupán az intim részekre terjednek ki. Érdemes azonban a mi testünket is feltérképezni, mert ez koránt sem így van. Az erogén zóna tulajdonképpen az a bőrfelület, amelyek érintése szexuális izgalomba hozza a partnert.

Az ideális szerető számunkra olyan, aki képes megadni nekünk azt, amire szükségünk van. Ám a többségünk nem igazán beszél a szexuális vágyairól, ezért bizony minden tapasztalatot latba kell vetnetek, Drága Hölgyeim, hogy megfigyelhessétek, miként reagál a kedves egy-egy terület érintésére. Ha nyugodtak vagytok, érzékenyek és kellően figyelmesek, akkor a partner úgy érzi majd, hogy szinte olvastok a gondolataiban.

Úgy tűnhet, hogy a mi testünk működése rendkívül egyszerű mechanizmuson alapul. Ti sokszor csupán egy adott területre koncentráltok, ám így könnyen ellaposodhat a szexuális életetek. Mi is igényeljük ugyanis a simogatást és a törődést, illetve azt, hogy az egész test stimulálva legyen. Most megmutatom azokat a pontokat, amelyek érintésére mi is vágyunk titokban.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

pasiszemmel szerelem párkapcsolat pasik
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL