PASISZEMMEL

7 férfigesztus, ami elárulja, mit érez valójában a pasi egy nő iránt - Ők maguk vallottak színt

A mai világban szinte mindenki képes manipulálni a gesztusait, és szinte minden ember maszkot visel, hogy ne kelljen felfednie a valódi érzelmeit. Ez a cikk azonban segít abban, hogy megfejthessétek a pasi érzéseit, Drága Hölgyeim, és tisztában lehessetek a szándékaival. Az érintés a kommunikáció és az érzelmek kifejezésének egyik formája, amelyet érdemes tüzetesebben is megvizsgálni.

A szerelem egyszerre csodálatos és egyszerre gyötrelmes érzés, de mindenképpen túláradó érzelem. Amikor egy nő szerelmes, hajlamos szinte minden emberrel megosztani az érzéseit, ám mi, férfiak nem igazán fejezzük ki szavakkal ugyanezt, ellenben a tetteink árulkodóak lehetnek. Most megmutatom, hogyan értelmezhetitek férfitársaim gesztusait, amiből egyértelműen kiderül, mit érez irántatok a kedves. 

 

Lábak

Ha érdeklődünk egy nő iránt, akkor mindig keressük vele a fizikai kontaktust. Lehet, hogy közelebb ülünk hozzá, ám az is lehet, hogy megérintjük a kezét, vagy éppen véletlenül a térdére helyezzük a kezünket. Néha úgy tűnik, hogy mindez csupán véletlen, ám nagyon nem így van. Ilyenkor ugyanis szeretnénk tudni, hogyan reagáltok minderre. Mindenképpen jelezzétek tehát, ha bármi is kényelmetlen lenne számotokra, hiszen ezekből a jelekből tudjuk, meddig mehetünk el.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL