PASISZEMMEL

5 végzetes baklövés, ami elronthatja egy pasiban az első benyomást

Mindössze 7 másodperc is elég ahhoz, hogy megítéljünk a másik embert. Ám ennyire rövid idő arra is elegendő, hogy valaki olyasmit mondjon vagy tegyen, ami negatív benyomást kelthet bennünk. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy a kritikus időszak 7 év. Íme, azok a megbocsáthatatlan hibák, amiket sok hölgy elkövet az első találkozás alkalmával.

.

 

 

4. Félelem a kínos csendtől

Ha egy beszélgetésben, egy még alig ismert emberrel, némi csönd áll be, az teljességgel normális. A csend ugyan kínosnak tűnhet és kényelmetlennek érezhetitek, de a hosszú vég nélküli beszélgetések még kínosabbak. A vicceket pedig ez esetben főleg érdemes elfelejteni. Aki végtelen beszélgetéseket folytat, és túl hosszúra nyújtja a mondanivalóját, az fárasztja ezzel a beszélgetőpartnerét. Ha tehát úgy érzitek, hogy a beszélgetés éppen elért egy mélypontot, várjatok egy kicsit, majd kezdjetek el valamiféle más témáról beszélgetni, esetleg hagyjátok meg egy kicsit a csendet.

Nagyon fontos, hogy ne siettessétek a dolgokat. Az első találkozásnál egy visszafogottabb beszélgetés teljesen természetes, nem szabad azonnal kéréseket vagy javaslatokat tenni. Ha a pasi már szeretné befejezni a beszélgetést, akkor azt tartsátok tiszteletben.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL