PASISZEMMEL

5 teljesen érthető ok, miért vonzódnak a fiatalabb férfiak az idősebb nőkhöz

Mindig is megosztó kérdésnek számított a nagy korkülönbség. De mostanáig inkább az volt a tapasztalat, hogy a hölgyek választottak maguknak idősebb partnert. Az utóbbi időben ez megfordult, és egyre többször hallani olyan párokról, ahol a fiatalabb férfi egy negyvenes-ötvenes éveiben járó társat választott magának. Vajon mitől vonzóbb számukra egy idősebb nő?

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness 25 éve élnek boldog kapcsolatban a 12 év korkülönbség ellenére. Sam Taylor-Wood és Aaron Taylor-Johnson között pedig 23 év van és 8 éve házasok. Egyszerűen működik. De mi lehet a titkuk ezeknek a pároknak? Mit látnak a fiatal pasik a korosabb nőkben?

Biztos anyagi háttérrel rendelkeznek

A legtöbb negyven feletti nő már stabil anyagi háttérrel, karrierrel rendelkezik. Akármilyen meglepő is legyen: ez megnyugtatja a férfiakat. Ugyanis sok húszas éveiben járó férfi épp csak elkezdte felépíteni a karrierjét. A korabeli lányokkal kapcsolatban sokaknak az a tapasztalatuk, hogy a pénzre utaznak. Amennyiben nem, akkor valószínűleg ők is hasonló cipőben járnak, emiatt a férfira nagyobb anyagi teher hárul. Egy saját keresettel rendelkező idősebb nő anyagilag is teljes értékű partner, így a férfi sokkal szabadabban és gondtalanabbul merülhet el a kapcsolatban és építheti a jövőjét a kedvesével.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL